Toto korenie s obsahom čierneho korenia je vhodné hlavne na dochutenie všetkých druhov rýb, morských plodov a bieleho mäsa. Je možné ho použiť aj na prípravu orientálnych jedál, bylinkových omáčok a zeleninových polievok. Výborne chutí i na grilovanom mäse a zeleninových šalátoch.
Pri inovácii receptúry výrobca Nahrin znížil obsah soli o 4 % (navyše po novom použil morskú soľ) a odstránil z receptúry glutaman. Prírodné zloženie dosiahol použitím citrónovej kôry a sušenej citrónovej šťavy (namiesto arómy a kyseliny citrónovej).
Tip: Prisypte zhruba jednu lyžicu Citrónového korenia do múky určenej na obaľovanie a ďalej pokračujte v trojobale a vyprážajte tak, ako ste zvyknutí.
Korenička k Citrónovému koreniu
Je skvelá, keď chcete zobrať korenie na chatu, požičať kamarátke alebo venovať na vyskúšanie zákazníkovi.
Kat. číslo: 6145
Cena: 2,80 €
čierne korenie 31 %, morská soľ, rozpustná kukuričná vláknina, citrón 5 % (prášok z citrónovej šťavy, citrónová kôra), ovsená vláknina (bez lepku), kurkuma, olivový olej, prírodná aróma
čierne korenie 31 %, morská soľ, rozpustná kukuričná vláknina, citrón 5% (prášok z citrónovej šťavy, citrónová kôra), ovsená vláknina (bez lepku), kurkuma, olivový olej, prírodná aróma
Nutričná hodnota v | 100 g |
Energetická hodnota/energia kJ (kcal) | 879 (211) |
Tuky | 2.1 g |
z toho nasýtené mastné kys. | 0.6 g |
Sacharidy | 30 g |
z toho cukry | 4.7 g |
Bielkoviny | 3.6 g |
Soľ | 31 g |
Rozvoňajte svoje Vianoce vôňou obľúbenej telovej kozmetiky.
Nahliadnite do našej ponuky produktov, ktoré na tuzemskom trhu bežne nekúpite
Ďalší recept so seriálu S chuťou ku zdraviu na typicky jesenné jedlo z tekvice hokkaido a hlivy ustricovej.