JUST & Nahrin
Kategórie
Mimoriadna ponuka
Hovädzí bujón Intenso & Puro
Hovädzí bujón Intenso & Puro
Katalógové číslo: 6221
Obsah: 390 g
Sypký bujón s intenzívnou chuťou, horskou soľou z oblasti Bex, bez obsahu glutamanu

Šetrí čas a námahu, ale bez kompromisov v kvalite surovín či výslednej chuti. Chutí výborne samotný napríklad počas diéty, je jednoduché ho pripraviť len tak do hrnčeka počas rušného dňa. Poslúži ako skvelý základ polievok, omáčok a mnohých ďalších pokrmov.

Sypký bujón s intenzívnou chuťou mäsa, bylín a zeleniny, ktorá zapôsobí na vašich hostí. Poctivé suroviny tvoria poctivú chuť, ktorá presvedčí zmeniť názor na sypké bujóny i tých, ktorí k tomuto typu potravín zvyčajne nemajú dôveru.

Príprava: 1 čajovú lyžičku bujónu (asi 3,5 g) rozmiešajte v 250 ml horúcej vody.

48,70 €
bez lepku
bez laktózy
bez glutamanu

horská soľ z oblasti Bex (CH), maltodextrín, prírodná aróma (s obsahom pšenice, sóje), hovädzí extrakt 8 %, cibuľa, bobkový list, čierne korenie, rozmarín, cesnak, ligurček, klinček

horská (jedľá) soľ z oblasti Bex (Švajčiarsko), maltodextrín, prírodná aróma (s pšenicou, sójou), hovädzí extrakt 8 %, cibuľa, bobkový list, čierne korenie, rozmarín, cesnak, ligurček, klinček

Nutričná hodnota v: 100 ml
Energetická hodnota/energia kJ (kcal) 11 (3)
Tuky 0 g
 z toho nasýtené mastné kyseliny 0 g
Sacharidy 0.5 g
 z toho cukry 0.1 g
Bielkoviny 0.2 g
Soľ 0.63 g
Produkt kúpite u svojho poradcu
Zákazníci najčastejšie kupujú
Zeleninový bujón Intenso & Puro
38,80 €
Hovädzí bujón bez tuku
38,20 €
Korenie z bylín a morskej soli (pôvodné zloženie)
23,10 €
Nahrom (pôvodné zloženie)
18,10 €
Mohlo by vás zaujímať
Recepty
Kulinárska výzva – polievka

Prvé kolo kulinárskej výzvy s Nahrinom je za nami. Prinášame vám recept na výhernú šošovicovú polievku a už teraz sa tešíme na ďalšie zaujímavé recepty v druhom kole výzvy.

Aktuality
S novou energiou do jari

Naše telo si po zime zaslúži povzbudenie

Zaujímavosti
Prečo je zdravé črevo také dôležité pre naše zdravie?

Základné fakty o funkcii črevného mikrobiómu, o tom čo ho oslabuje a naopak, čo mu prospieva.

Logo
Logo