Šetrí čas a námahu, ale bez kompromisov v kvalite surovín či výslednej chuti. Chutí výborne samotný napríklad počas diéty, je jednoduché ho pripraviť len tak do hrnčeka počas rušného dňa. Poslúži ako skvelý základ polievok, omáčok a mnohých ďalších pokrmov.
Sypký bujón s intenzívnou chuťou mäsa, bylín a zeleniny, ktorá zapôsobí na vašich hostí. Poctivé suroviny tvoria poctivú chuť, ktorá presvedčí zmeniť názor na sypké bujóny i tých, ktorí k tomuto typu potravín zvyčajne nemajú dôveru.
Príprava: 1 čajovú lyžičku bujónu (asi 3,5 g) rozmiešajte v 250 ml horúcej vody.
horská soľ z oblasti Bex (CH), maltodextrín, prírodná aróma (s obsahom pšenice, sóje), hovädzí extrakt 8 %, cibuľa, bobkový list, čierne korenie, rozmarín, cesnak, ligurček, klinček
horská (jedľá) soľ z oblasti Bex (Švajčiarsko), maltodextrín, prírodná aróma (s pšenicou, sójou), hovädzí extrakt 8 %, cibuľa, bobkový list, čierne korenie, rozmarín, cesnak, ligurček, klinček
Nutričná hodnota v: | 100 ml |
Energetická hodnota/energia kJ (kcal) | 11 (3) |
Tuky | 0 g |
z toho nasýtené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 0.5 g |
z toho cukry | 0.1 g |
Bielkoviny | 0.2 g |
Soľ | 0.63 g |
Prvé kolo kulinárskej výzvy s Nahrinom je za nami. Prinášame vám recept na výhernú šošovicovú polievku a už teraz sa tešíme na ďalšie zaujímavé recepty v druhom kole výzvy.
Naše telo si po zime zaslúži povzbudenie
Základné fakty o funkcii črevného mikrobiómu, o tom čo ho oslabuje a naopak, čo mu prospieva.