Osviežujúci nápoj s vysokým obsahom vlákniny a ovocnou jablčnou príchuťou.
Príprava a dávkovanie: 5 – 7 vrchovatých lyžíc prášku (cca 100 g) rozmiešajte pomocou šejkra alebo mixéra v 1 litri vody. Nápoj uložte do chladničky, podľa potreby krátko premiešajte a odoberte potrebné množstvo. Pripravený nápoj spotrebujte do 24 hodín.
sušená srvátka v prášku (CH) 78 %, inulín 10 %, jablčný prášok 6 % (jablčný prášok, maltodextrín), srvátková bielkovina, regulátor kyslosti kyselina citrónová, aróma, sladidlo sukralóza
sušená srvátka v prášku (CH) 78%, inulín 10%, jablčný prášok 6 % (jablčný prášok, maltodextrín), srvátková bielkovina, regulátor kyslosti kyselina citrónová, aróma, sladidlo sukralóza
Nutričná hodnota v: | 100 ml |
Energetická hodnota/energia kJ (kcal) | 142 (34) |
Tuky | 0,1 g |
z toho nasýtené mastné kyseliny | <0,1 g |
Sacharidy | 6,4 g |
z toho cukry | 6,1 g |
z toho laktóza | 5,8 g |
Bielkoviny | 1,3 g |
Soľ | 0,1 g |
Prvé kolo kulinárskej výzvy s Nahrinom je za nami. Prinášame vám recept na výhernú šošovicovú polievku a už teraz sa tešíme na ďalšie zaujímavé recepty v druhom kole výzvy.
Naše telo si po zime zaslúži povzbudenie
Základné fakty o funkcii črevného mikrobiómu, o tom čo ho oslabuje a naopak, čo mu prospieva.