JUST & Nahrin
Kategórie
Nekatalógové produkty
Kapsuly s vitamínom D a vápnikom
Kapsuly s vitamínom D a vápnikom
Katalógové číslo: 4992
Obsah: 60 kapsúl
Výživový doplnok s vitamínom D, vápnikom, kyselinou listovou a extraktom zo žihľavy.

Predaj tohto produktu bol ukončený. V katalógovej ponuke ho nahradil produkt Vitamín D3 a Vápnik s novým vizuálom balenia.

Vápnik a vitamín D prispievajú k normálnemu fungovaniu svalov a k udržaniu zdravých kostí a zubov. Vitamín D prispieva k správnemu vstrebávaniu vápnika a spolu s kyselinou listovou pomáha podporiť optimálnu funkciu imunitného systému.

Jedna kapsula obsahuje 15 μg vitamínu D, čo predstavuje 600 IU (medzinárodných jednotiek).

Vhodné pre:

– osoby dlhodobo nachádzajúce sa v uzavretých a kancelárskych priestoroch,
– ženy a mužov nad 40 rokov, seniorov (riziková skupina s nedostatkom vitamínu D),
– tehotné ženy,
– osoby trpiace úbytkom kostnej hmoty (osteoporózou),
– osoby so sklonom k depresívnym náladám.

Odporúčané dávkovanie: 1 kapsulu 1x denne zapite vodou, najlepšie počas jedla.

30,10 €
Tehotné
Seniori
Zrelá žena
bez lepku
bez laktózy
vegan

vápnik (uhličitan vápenatý, mliečnan vápenatý, fosforečnan vápenatý), inulín, extrakt zo žihľavy, vitamíny B9 a D3

uhličitan vápenatý, mliečnan vápenatý, fosforečnan vápenatý, materiál kapsuly (hydroxypropylmetylcelulóza), inulín, extrakt zo žihľavy (Urtica dioica, listy), kyselina pteroylmonoglutámová (kyselina listová), kolekalciferol (vit. D3)

Produkt kúpite u svojho poradcu
Zákazníci najčastejšie kupujú
Tablety s kyselinou listovou
30,20 €
Vivi Aloe Classic
66,60 €
Basico drink
28,80 €
Curcuma Caps
38,80 €
Mohlo by vás zaujímať
Recepty
Kulinárska výzva – polievka

Prvé kolo kulinárskej výzvy s Nahrinom je za nami. Prinášame vám recept na výhernú šošovicovú polievku a už teraz sa tešíme na ďalšie zaujímavé recepty v druhom kole výzvy.

Aktuality
S novou energiou do jari

Naše telo si po zime zaslúži povzbudenie

Zaujímavosti
Prečo je zdravé črevo také dôležité pre naše zdravie?

Základné fakty o funkcii črevného mikrobiómu, o tom čo ho oslabuje a naopak, čo mu prospieva.

Logo
Logo