Koreniaca zmes je vhodná pre všetkých, ktorí uprednostňujú chuť byliniek pred chuťou soli. Hodí sa na ochutenie pizze, do paradajkových jedál, do omáčok, na špagety, na lasagne a do zemiakových placiek.
Tip: Mäso treba koreniť až po upečení, aby nedošlo ku spáleniu byliniek. Tesne pred použitím je možné konzistenciu zmesi zjemniť mlynčekom na korenie.
cibuľa, cesnak, oregano, bazalka, majorán, tymian, rozmarín, saturejka, estragón, paprika, čierne korenie
cibuľa, cesnak, oregano, bazalka, majorán, tymian, rozmarín, saturejka, estragón, paprika, čierne korenie.
Nutričná hodnota v: | 100 g |
Energetická hodnota/energia kJ (kcal) | 1243 (295) |
Tuky | 4,6 g |
z toho nasýtené mastné kyseliny | 1 g |
Sacharidy | 44 g |
z toho cukry | 26 g |
Bielkoviny | 13 g |
Soľ | 0,1 g |
Máte radi kávu? Potom neváhajte vyskúšať recept na lahodnú zmrzlinu s príchuťou kávy.
Tohtoročná Jarná minikolekcia Nadácie JUST SLOVENSKO je tu, aby potešila a pomohla zároveň.
Nahliadnite do našej ponuky produktov, ktoré na tuzemskom trhu bežne nekúpite