Ľutujeme, tento produkt nie je momentálne na našom trhu dostupný. Pre viac informácií sa obráťte na svojho odborného poradcu.
Koreniaca zmes je vhodná pre všetkých, ktorí uprednostňujú chuť byliniek pred chuťou soli. Hodí sa na ochutenie pizze, do paradajkových jedál, do omáčok, na špagety, na lasagne a do zemiakových placiek.
Tip: Mäso treba koreniť až po upečení, aby nedošlo ku spáleniu byliniek. Tesne pred použitím je možné konzistenciu zmesi zjemniť mlynčekom na korenie.
cibuľa, cesnak, oregano, bazalka, majorán, tymian, rozmarín, saturejka, estragón, paprika, čierne korenie
cibuľa, cesnak, oregano, bazalka, majorán, tymian, rozmarín, saturejka, estragón, paprika, čierne korenie.
Nutričná hodnota v: | 100 g |
Energetická hodnota/energia kJ (kcal) | 1243 (295) |
Tuky | 4,6 g |
z toho nasýtené mastné kyseliny | 1 g |
Sacharidy | 44 g |
z toho cukry | 26 g |
Bielkoviny | 13 g |
Soľ | 0,1 g |
Prvé kolo kulinárskej výzvy s Nahrinom je za nami. Prinášame vám recept na výhernú šošovicovú polievku a už teraz sa tešíme na ďalšie zaujímavé recepty v druhom kole výzvy.
Naše telo si po zime zaslúži povzbudenie
Základné fakty o funkcii črevného mikrobiómu, o tom čo ho oslabuje a naopak, čo mu prospieva.