Pomarančový punč je vhodný hlavne v chladnom období na prípravu chutného teplého nápoja, ktorý ocení celá rodina. Extrakt z pomaranča mu dodáva lahodnú kyslastú chuť. Ocenia ho hlavne deti a dospelí, ktorí nechcú alebo nemôžu piť alkoholické nápoje. Pomarančový punč Nahrin dokáže vykúzli príjemnú atmosféru zimného večera.
Príprava: 2 plné čajové lyžičky prášku (16 g) rozmiešajte v 200 ml teplej (nie vriacej) vody.
cukor, glukóza, aróma, regulátor kyslosti (kyselina citrónová), farbivo (amoniakový karamel), sušený pomaranč v prášku 0,7 %, kyselina L-askorbová (vit. C)
cukor (CH), glukóza, aróma, regulátor kyslosti (kyselina citrónová), farbivo (amoniakový karamel), pomarančový prášok 0,7 %, kyselina L-askorbová (vit. C)
Nutričná hodnota v | 100 ml | RVH |
Energetická hodnota/energia kJ (kcal) | 132 (31) | |
Tuky | 0 g | |
z toho nasýtené mastné kyseliny | 0 g | |
Sacharidy | 7.7 g | |
z toho cukry | 7.6 g | |
Bielkoviny | 0 g | |
Soľ | 0 g | |
Vitamín C | 13 mg | 16% |
Rozvoňajte svoje Vianoce vôňou obľúbenej telovej kozmetiky.
Nahliadnite do našej ponuky produktov, ktoré na tuzemskom trhu bežne nekúpite
Ďalší recept so seriálu S chuťou ku zdraviu na typicky jesenné jedlo z tekvice hokkaido a hlivy ustricovej.